Logo
Reserveer direct
Algemene plaats, Camping, De Oude Barrier, kamperen, kindvriendelijk, zwembad, Venray, Limburg, Oorlogsmuseum, Overloon, Toverland
Algemene plaats, Camping, De Oude Barrier, kamperen, kindvriendelijk, zwembad, Venray, Limburg, Oorlogsmuseum, Overloon, Toverland
Reserveer nu

Camping “De Oude Barrier” ligt 200 meter van het Pieterpad. Aan de rand van het natuurgebied “Boschhuizerbergen” en 200 meter van Landgoed Geijsteren met haar prachtige bossen, jeneverstruiken, heidegewassen en zandverstuivingen. Welke deels op natuurlijke wijze onderhouden worden middels loslopende schapen. Dit alles ligt net buiten de plaats Venray.

Buiten de camping kan men zich uitstekend vermaken. Venray e.o. is een prima streek om verschillende dingen te ondernemen. Musea, theater, fiets- en wandelroutes, pretparken, aspergevelden etc. etc. liggen allemaal in de omgeving of net over de grens van Duitsland.

Op de camping kan men zich vermaken in de openluchtbaden (geopend van juni-aug.),  de tennisbaan en op een van de sportvelden. Uiteraard kan men ook gaan wandelen in de bossen op en rondom de camping. Voor de wat kleinere gasten hebben we een mooie ruime speeltuin en natuurlijk een aantrekkelijke zandbak.
Opgelet : Zolang de Corona maatregelen gelden kunnen er afwijkende regels gelden.

Algemene kampeerplaatsen

Zijn vooraan het terrein gesitueerd. Zandbodem begroeid met gras. En zijn voorzien van een 4 ampère stroomaansluiting. Tevens zijn er drinkwater tappunten in de buurt.
Het sanitairgebouw ligt ongeveer op 2 minuten loop afstand.

Foto´s van Algemene plaats

Ligging van Algemene plaats

De faciliteiten van Algemene plaats

In de omgeving van Algemene plaats

Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht: