Logo
Reserveer direct
  • Rustige camping in Noord-Limburg met een bosrijke omgeving

De omgeving | De Oude Barrier

Op de grens van Brabant en Limburg is er veel te doen, zowel actief als ontspannen! De locatie van het park is dan ook ideaal als uitvalsbasis voor vele uitstapjes en dagtripjes. Bezoek de plaats Venray, ga op ontdekkingsreis in ZooParc Overloon of leer meer over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in het Oorlogsmuseum.

In de direct omgeving van en aansluitend aan de camping zijn zeer fraaie bosgebieden gelegen voor een mooie boswandeling met bezienswaardigheden, o.a. het:

  • Natuurgebied Boshuizerbergen; Dit gebied is ca. 246 ha groot en grenst aan de camping. De Boshuizerbergen bestaat vooral uit naaldbos met een grote kern van jeneverbesstruweel en enkele door bos omrandde stuifzandhoeken. Het gebied is voorzien van een wandelroute van 5 kilometer.
  • Landgoed Geijsteren; Een natuurgebied van ongeveer 700 ha. Het gebied is gelegen ten oosten van het natuurgebied Boshuizerbergen. Door het landgoed meandert een beekje. Het gebied is vrij toegankelijk en voorzien van diverse wandelroutes. Ook het Pieterpad loopt door dit gebied.
  • Rosmolen: Een authentieke watermolen uit 1667 gelegen in het prachtige Landgoed Geijsteren gelegen in het bosgebied schuin tegen over de camping.
  • (Sint) Willibrorduskapel; Uit omstreeks 1500, in de gotische stijl gebouwd en gelegen in het landgoed Geijsteren. Deze kapel is op loopafstand van de camping gelegen.

Daarnaast ligt Venray op fietsafstand van de camping, met zijn stadse levendigheid en dorpskarakter. Venray beschikt over een gezellig centrum met verschillende horecapleinen, uitgebreid en divers winkelaanbod. Ook is er een bioscoop en een schouwburg indien het weer even niet meezit. Het centrum van  Venray is op ca. 3 kilometer van de camping gelegen. Voor evenementen kijk op de website van Venray; https://venraybloeit.nl/

Ook rivier de Maas ligt binnen fietsafstand van de camping. Op de Maas zijn diverse watersport mogelijkheden.

In plaats van op of aan het water kunt u ook een heerlijk dagje gaan golfen. In de directe omgeving van de camping zijn verschillende golfbanen gelegen o.a. Golf & Countryclub Geijsteren, Golfbaan Overloon of De Golfhorst in America.