Logo
Reserveer direct
  • Rustige camping in Noord-Limburg met een bosrijke omgeving

Welkom op de review pagina.

5

Door: Christel Zaat

3-08-2020 We zijn hier nu iets meer dan 2 weken met onze 2 kinderen van 8 en 10 en hebben het enorm naar onze zin. We werden hartelijk ontvangen door het personeel. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Net sanitair, dat minsten 2 maal per dag grondig wordt gereinigd en ontsmet. Bij de wastafel is zeep en bij de in- en uitgang handgel. Douchen is gratis en de doucheruimte is praktisch. Mooie ruime plekken. We staan op een comfort plek met eigen stroom en water(en eventueel tv). De camping is erg groen met voldoende schaduw. Speeltuin is leuk en van alles re doen. Voor €0,50 of €1,00 kan je een uur een grote skelter huren. In de zandbak kan je uren met zand en water kliederen. Zwembad is schoon maar zonder toezicht. Eigenlijk als een kind niet over 't hekje kan, kan het er ook niet zwemmen. Je kan er de was doen. Je kan 's morgens broodjes bestellen. In de omgeving is veel te doen en beleven voor alle leeftijden. Boodschappen kan je makkelijk doen in Venray. Er is geen wifi en dat is heerlijk!
Algemene review
5

Door: Joyce Sewrattan

Sta nu al een paar jaar op deze camping en heb het erg naar mijn zin. Echt een plek om tot rust te komen. Een ideale plek voor mijn kleinkinderen vooral door de grote speeltuin en in het bos is er altijd iets te doen voor ze. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ik wel altijd meeneem is deet want je zit toch wel in een bos en dan weet je dat er muggen kunnen zijn, maar dat is algemeen bekend. Ik heb mensen horen praten over de energievoorziening dat dat soms te wensen overlaat. Maar mensen wees reeel je zit op een camping dan heb je altijd minder vermogen. Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik deze camping zeer aanbevelen.
Algemene review
5

Door: Carmen van Veldhoven

Was hier een weekend met mijn kleinkind. Wat heeft zij genoten van de ruim opgezette speeltuin. De rust die deze camping uitstraalt is heerlijk. Ook is er genoeg te doen in de buurt. Centrum is nog geen 10 min rijden. Hele mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. De eigenaren zijn zeer behulpzaam . Ik vind deze camping echt een aanrader vooral voor kleine kinderen.
Algemene review

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Bericht: