Logo
Reserveer direct
  • Rustige camping in Noord-Limburg met een bosrijke omgeving

Welkom op de review pagina.

5

Door: Christel Zaat

3-08-2020 We zijn hier nu iets meer dan 2 weken met onze 2 kinderen van 8 en 10 en hebben het enorm naar onze zin. We werden hartelijk ontvangen door het personeel. Iedereen is erg aardig en behulpzaam. Net sanitair, dat minsten 2 maal per dag grondig wordt gereinigd en ontsmet. Bij de wastafel is zeep en bij de in- en uitgang handgel. Douchen is gratis en de doucheruimte is praktisch. Mooie ruime plekken. We staan op een comfort plek met eigen stroom en water(en eventueel tv). De camping is erg groen met voldoende schaduw. Speeltuin is leuk en van alles re doen. Voor €0,50 of €1,00 kan je een uur een grote skelter huren. In de zandbak kan je uren met zand en water kliederen. Zwembad is schoon maar zonder toezicht. Eigenlijk als een kind niet over 't hekje kan, kan het er ook niet zwemmen. Je kan er de was doen. Je kan 's morgens broodjes bestellen. In de omgeving is veel te doen en beleven voor alle leeftijden. Boodschappen kan je makkelijk doen in Venray. Er is geen wifi en dat is heerlijk!
Algemene review
5

Door: Joyce Sewrattan

Sta nu al een paar jaar op deze camping en heb het erg naar mijn zin. Echt een plek om tot rust te komen. Een ideale plek voor mijn kleinkinderen vooral door de grote speeltuin en in het bos is er altijd iets te doen voor ze. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Wat ik wel altijd meeneem is deet want je zit toch wel in een bos en dan weet je dat er muggen kunnen zijn, maar dat is algemeen bekend. Ik heb mensen horen praten over de energievoorziening dat dat soms te wensen overlaat. Maar mensen wees reeel je zit op een camping dan heb je altijd minder vermogen. Uit mijn persoonlijke ervaring kan ik deze camping zeer aanbevelen.
Algemene review
5

Door: Carmen van Veldhoven

Was hier een weekend met mijn kleinkind. Wat heeft zij genoten van de ruim opgezette speeltuin. De rust die deze camping uitstraalt is heerlijk. Ook is er genoeg te doen in de buurt. Centrum is nog geen 10 min rijden. Hele mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. De eigenaren zijn zeer behulpzaam . Ik vind deze camping echt een aanrader vooral voor kleine kinderen.
Algemene review
5

Door: Laura Huijzer

Fijne, rustige camping, heerlijk in het bos. Ik heb hier een week op een natuurplaats gestaan met kinderen tussen 8 en 12. Deze plaatsen zijn zo ruim opgezet dat het voelt alsof je het bos voor jezelf hebt. Als de kinderen uiteindelijk waren uitgezwommen en uitgespeeld in de speeltuin, speelden ze heel fijn in het bos. Het sanitair is schoon en netjes, niet lang geleden vernieuwd zo te zien. Zeker een aanrader en een plek om een keer terug te komen.
Algemene review
5

Door: Floortje

Samen met mijn zoontje van 11 hebben we 2 nachten gekampeerd op een natuurplaats midden in het bos. Het was perfect! Sanitair was mooi schoon, zwembad was prima, speeltuin perfect in orde, vriendelijke ontvangst en kampeerplaats perfect! Als je houdt van echt kamperen zonder WiFi, animatie en toeters en bellen maar wel van kinderen die hutten bouwen en tikkertje spelen en toch alles erbij wat je nodig hebt om te kamperen dan moet je hier zijn!
Algemene review
5

Door: Familie Zaat

Dit jaar (2021) van 18 t/m 28 augustus op de camping gestaan en weer genoten. Het weer was niet optimaal maar ja dat kan je niet kiezen. Mooie, ruime plaatsen, veel groen, vriendelijk en behulpzaam personeel, net sanitair, leuke speeltuin, fantastische zandbak met water en een fijn zwembad. Voor 5 euro is je was gewassen en gedroogd. Voor 1 euro kan je kind een uur een skelter lenen, verschillende soorten en maten. In de buurt is het heerlijk wandelen en je kan veel leuke dag trips maken. Met de vuilniszak kwamen we makkelijk 10 dagen toe want plastic en drankpakken kan je bij de supermarkten gratis kwijt. Elke ochtend verse broodjes helemaal super. Als het aan de kinderen ligt gaan we volgend jaar weer!
Algemene review
3

Door: theo en aartje vuurens

lang pinksterweekend 2022 . keurig ontvangen en een ruime caravanplaats. schoonmaak prima in orde en we hebben het goed naar ons zin gehad.
Algemene review

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen

Sterren:
Naam:
Bericht: