Logo
Reserveer direct
  • Rustige camping in Noord-Limburg met een bosrijke omgeving

Voorzieningen

Wat kunt u allemaal verwachten bij ons op de camping ?

Veel sport en spel faciliteiten

In het centrale deel van de camping is er voor de kleine gasten een uitgebreide speeltuin met verschillende speeltoestellen en picknick banken, een grote zandbak waar de kinderen (en natuurlijk de papa's en mama's) naar hartenlust kunnen spelen. Het mooiste is nog wel dat er een waterkraan vlakbij is waar ze water mogen halen om mee te spelen in de zandbak.

Er zijn 3 buiten zwembaden. Een peuterbad, een recreatie bad en een bad voor gediplomeerde zwemmers. Het grootste bad heeft ook een grote waterglijbaan. Het bad is geopend afhankelijk van de zomervakanties van eind juni tot begin september.

Er zijn diverse sportmogelijkheden op de camping, wij beschikken over een groot recreatieveld waar men lekker kan voetballen en basketballen,  een all weather tennisbaan en een tafeltennistafel. Er is een recreatieruimte. Wel zo handig voor wanneer het dan toch eens wat minder weer is. Of om de belangrijke wedstrijden op groot scherm te kunnen volgen.

De camping beschikt ook over een aantal weides voor paarden en pony’s.

Het sanitairgebouw is in 2017 vernieuwd. En voorzien van vloerverwarming zodat het ook in het voor- en naseizoen comfortabel is. Het sanitairgebouw worden meermaals daags gecontroleerd en gereinigd. Warm water in de douches werkt met een drukknop en is gratis.

Er is een kleine wasserette, om de vakantie was te kunnen draaien.

Tot slot liggen er op en om de camping ook verschillende wandel- en fietsroutes.

Al met al genoeg te beleven!