Logo
Reserveer direct
  • Rustige camping in Noord-Limburg met een bosrijke omgeving

Kamperen op de camping | De Oude Barrier

Wilt u kamperen of verblijft u liever in een comfortabele safaritent midden in de natuur ? Op de Oude Barrier kan het allemaal ! We hebben verschillende typen plaatsen. Van comfortplaatsen op sfeervolle veldjes of een kampeerplaats midden in het bos. Al onze kampeerplaatsen zijn toegankelijk voor toercaravans, vouwwagens, tenten en campers.

Huisdieren in het algemeen en honden in het bijzonder zijn beperkt toegestaan.

Informeert u vóóraf welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot het meenemen van uw hond op vakantie. De auto kan op eigen plaats geparkeerd worden.

Al onze plaatsen zijn ruim van opzet waardoor u voldoende afstand kunt houden tot andere gasten.

Indien u niet kunt boeken in de door gewenste periode neem dan contact op.
We hebben ook plaatsen die niet boekbaar zijn via de site.

Opgelet : De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn.
Alleen, niet in gezinsverband, reizende jongeren betalen bij aankomst een borgsom van € 25,- p.p. Informeer naar de voorwaarden.
Indien niet voldaan kan worden aan de voorwaarden hebben wij het recht uw reservering te laten vervallen.

Comfort plaatsen

De comfortplaatsen zijn ca. 100 m² groot en beschikken over een 6 ampère elektra aansluiting. De comfortplaatsen hebben televisie-(CAI), water- en rioolaansluiting bij de plaats. Het sanitair gebouw staat in de buurt. Er is goed Wifi bereik.

Meer informatie
Reserveren
Standaard plaatsen

De standaardplaatsen zijn tussen de 80 en 100 m². Deze plaatsen zijn uitgerust met een 4 ampère elektra aansluiting en er is een drinkwaterpunt in de buurt. Het sanitair gebouw kan bij sommige basisplaatsen wat verder lopen zijn. Normaal gesproken niet meer dan 2 minuten. Bijna alle standaard plaatsen hebben een goed Wifi signaal.

Meer informatie
Reserveren
Natuur plaatsen

Bij de natuur plaatsen staat u midden in het bos. De plaatsen zijn niet afgebakend.  U kunt lekker zelf een plekje in het bos uitzoeken waarbij de minimale afstand van 3 meter tussen de plaatsen in acht gehouden wordt . De plaatsen zelf zijn heel basic ingericht met in de buurt een gezamenlijke watertappunt. Er is op een beperkt aantal plaatsen stroom aanwezig. Het sanitair gebouw ligt wat verder verwijdert op 3 minuten lopen. 
Op de natuurplaatsen is geen Wifi.

Meer informatie
Reserveren
Algemene plaatsen

De algemene plaatsen zijn vooraan het terrein gesitueerd, langs de openbare weg, op een groot veld. Deze plaatsen zijn uitgerust met een 4 ampère elektra aansluiting en er is een drinkwaterpunt in de buurt. De plaatsen zelf zijn niet afgebakend. U kunt lekker zelf een plekje uitzoeken waarbij de minimale afstand van 3 meter tussen de plaatsen in acht gehouden wordt. Het sanitair gebouw ligt ongeveer op 2 minuten loop afstand. Op de algemene plaatsen is geen Wifi.

Meer informatie
Reserveren
Minder valide plaats

Bij deze plaats staat u langs de centrale weg. De centrale weg is hier geasfalteerd. De plaats zelf is gras op zandbodem. De plaats heeft 6 ampère stroom, water bij de plaats en een televisie (CAI) aansluiting. U staat hier direct in de buurt van het sanitair gebouw met toegang tot de minder valide ruimte. Er is goed Wifi bereik.

Meer informatie
Reserveren
Bos plaats

Kamperen in het bos. Maar dan ook écht in het bos.
Zoek een plekje waar je kunt staan.
Je deelt een stukje bos met haar natuurlijke bewoners.
Wellicht spot je de eekhoorn, ree, de das of een van de vele andere dieren uit het bos vanuit je tent.

Geen stroom, geen water, geen licht en ... geen WIFI.
Uiteraard geldt ook hier denk aan de natuur geen open vuur !

Back to basic.


Meer informatie
Reserveren